O nama - RougeMarin

Navigacija

EN / HR

O nama

U prazne hale nekoć uspješne Tvornice električnih žarulja s novim su tisućljećem uselili novi sadržaji, a među njima i mladi visoki Dalmatinac Marin s najneobičnijim zamislima. Marin je kuhar. Prvo "osvaja" malu kućicu, nekadašnju portirnicu na ulazu u TEŽ. U njoj peče hamburgere, ni nalik onima iz McDonalds'a... Hamburgeri su izvanredni, iako nitko ne vjeruje da je moguće takvu vrhunsku kvalitetu hrane nuditi po tako pristupačnim cijenama. No, Marin je opsjednut svojom vizijom vjerne publike, sljedbenika, čvrste veze utemeljene na vjeri i inovativnom i poštenom profesionalizmu.

S velikom upornošću i vjerom u vlastitu viziju, nemoguće se ostvarilo, te se može upisati u povijest modernog hrvatskog ugostiteljstva. RougeMarin postaje jedinstvena i nekonvencionalna scena koja raste i oživljava opustjeli TEŽ, mjesto gdje gosti imaju priliku doživjeti vrhunska gastro iskustva po posve prihvatljivoj cijeni, u prirodnom zelenilu praćenom industrijskom scenografijom. U nekadašnjim uredima sada se nalazi središnja sala sa stolovima koji gledaju na glavnu kuhinju. Sve je transparentno, gosti gledaju užurbane kuhare koji pripremaju svježu hranu. 

RougeMarin nije ni bistro, ni restoran, ni gostionica: to je mjesto gdje vrhunska hrana kombinirana s besprijekornom prezentacijom i profesionalnom uslugom nosi unikatan doživljaj za svakog pojedinog gosta. Kuhari, slastičari i poslužitelji čine tim koji samo naizgled proizvodi jela na uobičajen profesionalni način. Oni su zapravo logistika scene RougeMarin koja nudi nove ugostiteljske usluge: od ranog ručka do tematskih večera, od vjenčanja do cateringa na bilo kojoj lokaciji, od objeda za malu grupu prijatelja do velikih team building događaja. 

Uglavnom, RougeMarin nudi obično neobične usluge.

Rene Bakalović

/

Kolačići

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak pregleda kliknite na gumb "Prihvaćam"!

Prihvaćam